Produse reprezentative din TULCEA

Județul Tulcea a beneficiat de tot felul de influențe externe de-a lungul timpului, datorită amplasamentului la granița dintre culturile orientale și vestice, precum și datorită situării la Marea Neagră.

produse-reprezentative-din-Tulcea

  1. Oasele de pește, materie primă pentru figurine – Ai crede că singurul loc unde pot ajunge oaselor de pește este la gunoi. Ei bine, Petro Mihai din Mahmudia ne contrazice cu vehemență. Din oase de singer a dat naștere unor obiecte superbe, precum: o motocicletă, un dinozaur și câteva mașinuțe de epocă. Detaliile acestora sunt uimitoare.  ->  www.facebook.com/mihai.petro
  2.  Gențile create de Anca Irina Lefter sunt unicat, realizate în funcție de personalitatea viitoarei posesoare. O simplă pasiune se poate transforma într-o geantă inedită. -> www.facebook.com/AncaIrinaLefter.ail
  3. Miadmar. Produs tradițional românesc, considerată de câțiva cercetători români un pește miracol, Scrumbia de Dunăre este un aliment-dietetic care ajută la scăderea colesterolului.
  4. Collier produce cinci tipuri de săpunuri care au în conținut numai ingrediente naturale, toate avizate de un laborator autorizat. Uleiul de măsline și laptele de capră bătut sunt doar două dintre ingredientele ce se găsesc în compoziția acestora. -> www.collier.com /+40 769.230.226
  5. Crama Alcovin. În drumul tău prin Deltă este imposibil să nu treci și pe la Crama Alcovin, care are peste 150 de hectare de viță-de-vie. Aici îți poți petrece ziua degustând zeci de soiuri de vin de la Măcin.
  6. Lidas – Bun ca pâinea caldă     Fie că e vorba de pâine, covrigei, rulade sau fursecuri, cu rețete proprii și prețuri accesibile, compania Lidas se deosebește de toate celelalte prin pasiunea pe care o investește în producerea bunătăților sale.
  7. Cel mai dulce dulce. Cât timp noi ne desfătăm cu peşte și vin dobrogean, celor mici le-am pregătit o porție uriașă de dulce. Știm că nu este recomandat prea mult zahăr, dar o dată în an merită să facem o excepție, mai ales dacă ne întâlnim cu cofetăria Angelo.

Lasă un comentariu...

*