Casa Teo din comuna Mahmudia, județul Tulcea

 Alegem destinațiile după preferințe, după libertatea și împlinirea pe care un loc ți le pot oferi și, de cele mai multe ori, pe aceleași principii mizăm și când vine vorba de alegerea unei unități de cazare.

Casa-Teo-comuna-Mahmudia,-judetul-TulceaUnii își doresc confort de 5 stele, alții un peisaj de excepție, în timp ce o bună parte din noi optează pentru un mix rezonabil între cele două. Pensiunea Case Teo este unul dintre aceste locuri, ce combină inteligent comoditatea pe care un spațiu cu pretenții ți-l poate oferi cu plăcerea de a descoperi împrejurimi necunoscute, aproape sălbatice.

Casa Teo vă stă la dispoziție cu 21 de spații de cazare cu dotări de 4*, o sală de conferințe și un restaurant, cu terasă, cu specific pescaresc.

De fapt, ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la acest loc este faptul că misiunea sa nu se termină din momentul în care primești cheia de la cameră. Cu ajutorul celor din interior, cu ajutorul personalului poți descoperi Delta Dunării într-un mod cât se poate de original. După traseul ce-ți dezvăluie mirajul Deltei, popasul pe o limbă de uscat devine cel de-al doilea eveniment memorabil, căci te poartă în timp, pe vremea când se găteau afară, în cuptoare lipove­nești, cu foc de stuf, preparate desăvârșite pe bază de pește, așa cum numai în Deltă se pregătesc.

www.casa-teo.ro

Lasă un comentariu...

*