Green Delta din comuna Murighiol, județul Tulcea

Trăim experiența muntelui în fiecare an, îndeosebi în timpul iernii, ajungem la mare, pe plajele însorite, până vara târziu, însă niciodată nu ne gândim că glasul Deltei este mai frumos decât ne-am imagina vreodată.

Green-Delta-din-comuna-Murighiol,-judetul-TulceaCiripit de păsărele, pelicani, miile de specii de gândaci înseamnă libertate, înseamnă descoperirea unui loc cu adevărat binecuvântat de Dumnezeu. Iar atunci când ajungi aici rămâi copleșit de cele mai frumoase tradiții, ajungi să crezi că noi, toți cei ce ne numim români, am fost răsplătiți cu minunea locurilor frumoase.

Restaurantul și locul de joacă pentru copii reprezintă alte spații râvnite de orice turist.

Am ajuns acolo și am trăit experiența, am mers cu barca, am privit în fiecare zi către speranța pescarilor de a-și găsi „roadele“ în mijlocul unor locuri prea puțin călcate de toți ceilalți. Este un loc verde, este un loc pur, este un loc în care viața celor necuvântătoare ne încântă în fiecare clipă și ajunge să ne definească atât aici, cât și în lumea largă.

Mâncarea tradițională, terasa exterioară, dar și frumoasa curte sunt lucrurile ce te încântă aici.

Și tot aici, în Murighiol, stă așezată Green Delta, o pensiune cu un farmec aparte, ce te face să simți cât de frumos este să petreci, să poposești și te invită să cutreieri fiecare loc. Am petrecut aici, am simțit liniștea și m-aș mai întoarce și a doua oară. Iar acest lucru pentru că, pe lângă tot confortul pe care ți-l oferă acest loc minunat, ceva face diferența – ospitalitatea gazdelor. Le simți alături de tine, brusc îți devin prietene și ești sigur că tot ceea ce își doresc este să te facă să te simți bine. 

Oriunde te-ai afla, ești în siguranță, aici fiind montate toane de panică, cât și balustrade înalte!

Pensiunea dispune de 20 de locuri de cazare, fiind dotată cu toate facilitățile pentru ca orice sejur să se transforme într-o experiența de neuitat. Un apartament frumos utilat, format din două camere, fiecare cu baie proprie, poate fi locul perfect pentru prietenii dragi ce vor să petreacă până noaptea târziu.

 

Ce ne-a plăcut?

Curățenia spațiului – camerele erau impecabile!
Pensiunea se adresează în mod special părinților cu copii, cei mici putând petrece clipe frumoase la locul de joacă!
Energia regenerabilă – în­treaga pensiune este conectată la o sursă cu panouri solare.

Lasă un comentariu...

*