New Hotel Egreta din comuna Murighiol, județul Tulcea

V-a fost dat vreodată să ajungeți într-un loc și să aveți impresia că vă aflați efectiv într-un colțișor desprins din Rai?

New-Hotel-Egreta-din-comuna-Murighiol,-judetul-TulceaNoi, echipa „Eu iubesc România“, am avut ocazia să facem cunoștință cu un astfel de loc, cu una dintre cele mai exclusiviste locații, pe nume New Hotel Egreta.

Un domeniu amplu, de o eleganță ieșită din comun, poziționat strategic în cea mai frumoasă zonă din România – Delta Dunării.
Nimic nu a reușit să ne capteze într-atât atenția precum New Hotel Egreta, căruia noi îi oferim fără nicio reținere 5 stele și nu 4, așa cum a fost clasificat. Poate veți spune că suntem subiectivi, însă subiectivitatea nu are nicio legătură cu arcadele Toscane pline de verdeață, cu peluzele şi gazonul îngrijite minuțios, cu sutele de trandafiri franțuzești ce poartă nume de artiști, care îndulcesc atmosfera și oferă o aură edenică locului, cu foișoarele amplasate pe marginea apei sau cu Casa Ceaiului şi iazul cu pești japonezi.

Indiferent de anotimp, New Hotel Egreta vă oferă cele mai variate activități din zonă.

Este inutil să mai vorbim despre camerele ce trădează o eleganță ieșită din comun, pentru că oricât de cochete ar fi, oricât de scumpe ar fi finisajele, și acest lucru se poate vedea ușor cu ochiul liber, chiar și de către un amator, prima dragoste rămâne inevitabil această grădină imensă .
Un melanj de stiluri potrivite de plante și flori aduse din cinci țări. O îmbinare perfectă, o trecere armonioasă de la romantic la exotic și rustic. Acest cadru natural, ce te îndeamnă la visare, ce-ți stârnește imaginația, pe care o poți transpune cu curaj pe pânza de pe șevaletul din grădină, se apropie cu precizie de perfecțiune.

Hotelul dispune de centru SPA cu piscină interioară, sală de fitness, ponton pentru ambarcaţiuni, teren de minifotbal, club de biliard și bowling şi săli de conferinţe.

 New Hotel Egreta este un loc special, unde poți petrece un concediu de vis, este un loc aparte în cazul în care te gândești să organizezi un eveniment business și este un spațiu deosebit unde poți lega prietenii strânse cu colegii de serviciu. Fie că vrei să descoperi îndeaproape frumusețile Deltei Dunării în orice anotimp (hotelul este deschis tot timpul anului), prin intermediul excursiilor organizate cu ambarcatiunile hotelului, fie că îți dorești doar un loc cum nu ai mai văzut, New Hotel Egreta este cu siguranță răspunsul.

Lasă un comentariu...

*