Pensiunea La Lipoveanu din comuna Murighiol, județul Tulcea

Pe ultima limbă de pământ ce te conduce spre inima Deltei Dunării am descoperit un loc aparte, încântător, atractiv deopotrivă pentru împătimiții pescuitului, dar și pentru aceia care-și doresc să descopere frumusețile ce au contribuit la clădirea reputației acestei zone.

Pensiunea-La-Lipoveanu-din-comuna-Mahmudia-judetul-TulceaIntimă și ușor accesibilă, Pensiunea La Lipoveanu te ademenește asemenea unui magnet datorită arhitecturii specifice locului, acoperișului său din stuf, piscinei împrejmuite de o pardoseală din lemn, precum și datorită pădurii ce se ridică în spatele pensiunii la 200 de metri depărtare.
Atracția locului, pe lângă facilitățile puse la dispoziția turiștilor, la costuri competitive, o reprezintă, fără doar și poate, bucătăria cu preparatele sale pe bază de pește. Amatorii cu siguranță se vor simți satisfăcuți, mai cu seamă că peştele este proaspăt pescuit din apele Dunării.

Asemenea unei cireșe pe tort, am lăsat la final plimbările cu barca și șalupa pe canalele Dunării, spre Deltă și spre Marea Neagră.

Adresa: Str. Puf și Stuf nr. 6A, Dunavățul de Jos

vww.lalipoveanu.ro

Lasă un comentariu...

*