Puflene Resort din comuna Murighiol, județul Tulcea

Atunci când poposești în zona Sărăturilor, în locurile pe care a stat odată cetatea Halmyris, în mijlocul Deltei Dunării, foarte aproape de canalele pline de nuferi, nu ai cum să nu te gândești că vrei să rămâi aici pentru totdeauna. Iar atunci când deja ai pus piciorul în cel mai întins resort din România, într-un loc în care excentrismul luxului se află la el acasă, aproape că nu îți mai vine să te desparți de acest cadru natural deosebit.

Puflene-Resort-din-comuna-Murighiol,-judetul-TulceaUn peisaj de basm desfășurat pe o suprafață de peste 10 ha, „Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalității din Delta Dunării. Bunul gust, rafinamentul și eleganța te vor surprinde la fiecare pas, în fiecare clipa petrecută în acest spațiu.

Oază unică în Delta Dunării, „Puflene Resort” este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian.

Frumusețea naturii nu este nici pe departe lăsată deoparte, aici, te poți plimba agale admirând copacii înalți ce adăpostesc frumosul complex aliniat la cele mai înalte standarde. Pe aleile sale te poți plimba nestingherit, poți asculta cântecul broaștelor, ciripitul păsărilor și frumusețea locului. Străduțe întortocheate, curate, dar mai ales frumos conturate te vor putea conduce către zona de agrement a resortului.

Puflene Resort este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat.

O largă piscină, cu șezlonguri așezate pe mal, întocmai pentru a vedea apusul soarelui, ce urma să intre în lacul a căror tărâmuri par să se învecineze cu acest spațiu, deloc modest, te invita sa petreci clipe frumoase, evadând astfel din cotidian. Aproape, locul de pescuit îți face cunoștință cu fauna pescărească a deltei. Crap, caras ori somn te îndeamnă să petreci aici ore în șir, fără a te plictisi. Tot ei, cei de aici, își vor organiza cele mai frumoase plimbări în inima Deltei, în locul în care poposești ore întregi și încă își mai dorești să rămâi.

Într-un peisaj de basm, desfășurat pe o suprafață de peste 10 ha, „Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalității.

Pe înserat, te îndrepți către camerele spațioase, frumos decorate cu mobilă de cea mai bună calitate. Iar mai apoi încerci bucatele cu specific tradițional, preparate în bucătăria casei. Și ceea ce ne-a surprins aici a fost atmosfera creată de cei ce rânduiesc bine acest loc, dincolo de zumzetul de țânțari, veniți parcă la oră fixă. Muzica de bună calitate îi îndeamnă pe toți cei prezenți să se ridice, să cânte și să danseze, dându-și mâinile, Puflene Resort devenind astfel un liant al tradițiilor și culturalismului internațional. Nu contau limbile în care își exprimau buna dispoziție, tot ceea ce conta era că se găseau aici, în Delta României, în locul cel mai frumos de pe pământ.

Puflene Resort, un liant al tradițiilor și culturalismului internațional.

Resortul beneficiază de numeroase facilități. Putem enumera: Spa Center (piscină interioară, jacuzzi, saună, sală de fitness, salon de înfrumusețare), piscină exterioară, room service, parcare, spălătorie/călcătorie, acces internet, restaurant, bar, terasă, loc de joacă pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masă, și nu în cele din urmă fascinantele excursii în Delta Dunării cu nave proprii sau hidrobicicletă.

 

Ce ne-a plăcut?

Ca întotdeauna, gazdele sunt cele care dau viață unui loc, iar Pufulene Resor nu face nicio excepție la această regulă. În plus, atmosfera distinsă, de voie bună este cea care ne-a determinat să-i mai dăm o bilă albă, aceasta pe lângă cea pentru piscină și grădina, asemănătoare fără exagerare cu un parc generos.

Lasă un comentariu...

*