Safari Danube Delta din comuna Sarichioi, județul Tulcea

România este țara în care poți vedea cele mai noi și luxoase locuri, cu arhitecturi moderne și stiluri contemporane. Dar în același timp întâlnim locuri peste care timpul parcă nici nu a trecut, iar tradiția este valorificată la adevărata ei valoare.

Safari-Danube-Delta

Departe de a fi doar un loc de vacanță, cu o arhitectură tradițională, Enisala Safari Village reprezintă poarta de acces către Delta Dunării. Aici te poți bucura de natură, de oameni frumoși, de experiențe de neuitat și poţi prețui simplitatea vieții.
Acum 13 ani a fost ridicată prima căsuță din acest paradis danubian. Domnul Gabi Anghelache, un om pasionat de geografia și istoria României, și-a investit banii pentru a ridica o mică pensiune. Anii au trecut, căsuța s-a transformat într-un adevărat complex cosmopolit al zonei.

Descoperă sălbăticia deltei din cel mai inedit loc, Safari Danube Delta.

Tot el a fost primul care a venit cu ideea de „safari“ în Delta Dunării, ridicând acest concept la standarde de lux.
Complexul a fost ridicat cu meșteri din zonă și a respectat tradiția locului, îmbinând elemente dobrogene, lipovene și turcești. Comunitatea este implicată în bunul mers al pensiunii, iar ghizii pentru „safari“ sunt localnici. Bucătăria se bazează pe produse locale și pe rețete tradiționale.

Pentru adulți se organizează „safari“, aventuri care te ajută să descoperi Delta în adevărata ei splendoare.

Safari Danube Delta Village este situat pe coasta unui deal, aproape de țărmul Lacului Razim, care oferă o panoramă cu o profunzime de peste 20 de kilometri. Cu oameni sufletiști, harnici și ospitalieri, complexul este locul ideal pentru a petrece o vacanță relaxantă de neuitat.

Ce ne-a placut?

Galeria de artă și amfiteatru, precum și muzeul miniatural, mai exact, o gospodărie tradițională;

Lasă un comentariu...

*