Spa Egreta by New Hotel Egreta din comuna Murighiol, județul Tulcea

În anii 70, când primul centru SPA își deschidea ușile în Statele Unite ale Americii, acest concept nu era încă bine definit. A reprezentat totuși cea mai mare inovație a momentului, ce a cucerit numeroși adepți. Astăzi, 45 de ani mai târziu, SPA-ul nu mai are niciun secret și cu toții îl adorăm.

Spa-Egreta--by-New-Hotel-Egreta-din-comuna-Murighiol,-judetul-TulceaStresul și activitățile intense de peste zi se resimt tot mai accentuat și atunci, asemenea unui concediu, este momentul să-i oferim o vacanță trupului nostru, iar SPA-ul reprezintă soluția perfectă.
Mai rămâne întrebarea: unde? Unde poți merge pentru a-ți oferi acest tratament regesc, acest răsfăț deplin care să te revitalizeze, să te energizeze asemenea unui cocktail uriaș de vitamine?

Odată ajuns aici vei fi cucerit instantaneu de designul avangardist și mai ales de toate aceste faci­lități.

Noi am găsit o locație superbă, în cadrul unuia dintre cele mai elegante și mai exclusiviste hoteluri.
Am descoperit un vârf de lance, New Hotel Egreta, o adevărată oază de relaxare, de confort, în mijlocul naturii sălbatice. Finisajele de lux, specifice întregului complex, se regăsesc din abundență și în centrul Spa Egreta, unic în Delta Dunării. Acesta beneficiază de o suprafață de 300 mp, unde vei găsi două cabinete de tratament și o multitudine de facilități menite să îți încânte simțurile și să îți redea starea de bine. Sauna finlandeză, baia cu aburi, frigidarium, kneipp, dușul emoțional și scoţian cu efecte vizuale și sonore, hidropiscina, camera se relaxare sunt doar o parte dintre facilitățile de care poți dispune.

 

Recomandarea nostră

  • Frigidarium – un concept cunoscut și sub denumirea de Fântâna de Gheaţă, cu rolul de a accelera recuperarea musculară, de a reduce inflamaţiile, rigiditatea şi de a diminua acidul lactic rezultat în urma efortului fizic.
  • De asemenea, nu este de evitat nici dușul emoțional. Asemenea unei ploi tropicale, în care poți distinge cu discreție note suave de mentă, mango sau eucalipt, apa curge cu presiune, la diferite temperaturi, în funcție de opțiuni, pentru a-ți destinde trupul.
  • La fel de interesante sunt și Finnish Sauna, care îți va induce starea de febră, în vederea sporirii producției de anticorpi și interferon, precum și Thunder Experience, prin intermediul căruia vei face cunoștință cu o reală furtună tropicală, fulgere, tunete, jeturi de apă alternante calde și reci, care lovesc din toate părțile. Atât aromaterapia, cât şi cromoterapia sunt special concepute pentru a surprinde, a revigora şi energiza organismul.

Info

www.newhotelegreta.ro
Str. Egretei nr. 7 , Loc. Dunavățu de Jos, Com. Murighiol, Jud. Tulcea, România

Lasă un comentariu...

*