Evenimente Tulcea

Descoperă cele mai frumoase evenimente din județul Tulcea. Vezi aici care sunt cele mai importante evenimente din județul Tulcea la care merită să te duci.

Evenimente Tulcea

De la evenimente populare, concerte, festivaluri, târguri și expoziții, Tulcea este mereu implicată într-un program artistic, așa că turistul care ajunge aici poate nimeri oricând în toiul unui eveniment.

Vara se desfășoară cele mai multe și mai variate evenimente în Tulcea, dar nici în restul anului calendarul de programe artistice nu este deloc sărac. Luna aprilie debutează cu Festivalul Concurs Judeţean de Folclor „Florile Dobrogei” care are loc în Satul Pescăresc Tulcea, în luna mai are loc „Festivalul Internațional al Păstoritului” în localitatea Beidaud și tot în luna mai se desfășoară și Festivalul Meșteșugurilor și Gastronomiei Dobrogene.

Doloșman BikeFest, ajuns deja la a cincea ediție, încheie luna mai într-o notă sportivă, pentru a face loc în iunie Festivalului Internațional Dobrojazz. Iulie debutează cu Festivalul Borșului de Pește de la Sulina, iar în august se desfășoară Festivalul Internațional de film Anonimul.

Alte evenimente din Tulcea la care poate nu veți dori să lipsiți includ Festivalul Bike Fast „Motodelta”, Turneul Internațional Dunărea „Cel mai lung turneu de caiac-canoe”, Rowmania Fest - Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, Festivalul Național de Folk Tulcea FolkEst, Cupa Deltei la Știucă și Sărbătoarea Moșoaielor la Luncavița.

Eveniment Rowmania Fest din județul Tulcea

Eveniment-Rowmania-Fest-din-judetul-Tulcea

RowmaniaFEST – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle este un eveniment anual organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23“ și unicul festival european ce […]