Obiective turistice Tulcea

Descoperă cele mai frumoase obiective turistice din județul Tulcea. Vezi aici care sunt cele mai frumoase locuri din județul Tulcea care merită vizitate.

Tulcea sau, așa cum i se mai spune, „orașul de la porțile Deltei Dunării”, este al doilea oraș ca importanță din Dobrogea. Călătorii care ajung aici au la dispoziție numeroase obiective naturale, culturale și istorice pe care le pot vizita. O plimbare pe faleza Dunării din Tulcea este întotdeauna o încântare, iar dacă ajungeți aici vara, este foarte posibil să nimeriți în toiul unui festival, concert sau alt eveniment care se desfășoară pe faleză. Un alt loc potrivit pentru plimbări și relaxare este Piața Civică, kilometrul 0 al orașului, unde fântâna arteziană oferă un frumos spectacol de joc și lumini. Alte obiective turistice din Tulcea de o imensă importanță includ Acvariul, Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie și Artă populară, Parcul Ciuperca, Casa Avramide, Moscheea Azizie și Sinagoga, numită și „Templul Coral”.

Tulcea sau, așa cum i se mai spune, „orașul de la porțile Deltei Dunării”, este al doilea oraș ca importanță din Dobrogea. Călătorii care ajung aici au la dispoziție numeroase obiective naturale, culturale și istorice pe care le pot vizita.

O plimbare pe faleza Dunării din Tulcea este întotdeauna o încântare, iar dacă ajungeți aici vara, este foarte posibil să nimeriți în toiul unui festival, concert sau alt eveniment care se desfășoară pe faleză.

Un alt loc potrivit pentru plimbări și relaxare este Piața Civică, kilometrul 0 al orașului, unde fântâna arteziană oferă un frumos spectacol de joc și lumini.

Alte obiective turistice din Tulcea de o imensă importanță includ Acvariul, Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie și Artă populară, Parcul Ciuperca, Casa Avramide, Moscheea Azizie și Sinagoga, numită și „Templul Coral”.