City Bistro din orașul Tulcea, județul Tulcea,

Nu sunt o gurmandă înrăită și în niciun caz nu trăiesc ca să mănânc, cu toate acestea nu rămân pasivă atunci când vine vorba de a încerca ceva nou. Totul ține de aspect. Cu cât arată mai bine farfuria, cu atât mai mult îmi doresc să gust din bucatele pe care aceasta le conține.

 

City-Bistro TulceaÎn general, se zice că ce-i puțin este mai bun sau că esențele tari stau în recipiente mici. Ei bine, bistro-ul din Tulcea ne dă peste cap acest crez și ne demonstrează contrariul. De altfel, vestea i s-a dus peste tot, chiar și în București, mulțumită clătitelor uriașe burdușite cu de toate, cu fructe și toppinguri, cu creme fine, aromate cu esențe delicioase.
Clătite la fel de bune poate am mai mâncat doar în Vamă, însă tot nu erau ca acestea.
Odată ce ajungi la City Bistro din strada Podgoriilor nr. 36 și te instalezi comod la una dintre mesele din interior sau exterior începi să devii parte din atmosferă. Este o animație continuă aici, iar fetele care se ocupă de servire sunt ca niște furnicuțe. Constant se plimbă printre mese, de cele mai mute ori cu platouri imense, care, dacă nu sunt pline cu clătitele delicioase, atunci clar au porții de mâncare realizate după rețete din bucătăria libaneză.

Bucurați-vă de preparate clasice, unice și originale!

Nu puțini sunt cei care se reîntorc aici și nici nu ai avea cum. După ce ai mâncat o Zâmbăreață, cu ciocolată, kiwi, banane, ananas, alune, biscuiți, frișcă și toppinguri de fructe și ciocolată, sau o Amorezată de vreo 600 de grame ori un rulou cu spanac și brânză, vei constata că toate aceste preparate creează dependență și că te fac să încerci și alte feluri din lista de meniuri.
Dacă ajungeți în Tulcea, vă recomand să vă faceți rezervare, altfel este foarte probabil să găsiți cu mare greutate un loc unde să vă înfruptați din delicatesele City Bistro. Vestea bună este că puteți comanda și la pachet.

 

Ce ne-a plăcut?

Locul micuț, dar intim, care îți lasă impresia că faci parte dintr-o comunitate. Toată lumea zâmbește, toată lumea este bine dispusă.
Calitatea produselor și mai ales faptul că ești încurajat să iei la pachet ce nu poți consuma. Ori când te lupți cu o clătită de un kilogram, sunt mari șansele să nu o poți termina.

Lasă un comentariu...

*