Popas doi iepurași din orașul Babadag, județul Tulcea

Pe drumul de tranzit între Constanța și Tulcea, la vreo 3 km de Babadag, am făcut o scurtă oprire, o pauză de cafea într-un loc recomandat de una dintre colegele noastre din redacție.

popas-doi-iepurasi-din-Babadag-TulceaCa și în cazul croitorului, mergi doar la cel mai apreciat, iar când vine vorba de mâncare, cazare… vacanță, în general, tinzi să apleci urechea și în stânga, și în dreapta.
Trebuia să ne convingem de cele auzite, așa că plăcută a fost surprinderea când am făcut cunoștință cu Popasul Doi Iepurași. După nume ai crede că este vorba despre un spațiu micuț, însă realitatea te contrazice vehement. De la intrarea impunătoare, terasa îmbrățișată de umbră, restaurantul tradițional, cu fețe de masă și ștergare cusute manual, galantare pline cu bunătăți făcute în casă, la grădina înflorită și minigrădina zoologică, totul respiră un bun venit tipic românesc. De mâncare nici nu mai încape vorbă, popasul este renumit pentru preparatele sale tradiționale și pentru pălinca aprigă ca focul.

Adresă: Babadag, Tulcea
Contact: +40 749.999.536

www.doiiepurasi.ro

Lasă un comentariu...

*